REZULTATI TRETMANA

                                                                   UŽIVAM !

Ona je bila ugasena,njeno kretanje je bilo spavaća soba i bašta. Bila je ostavljena bez razloga,,ponižena. Kada je saznala razlog,doživjela je šok i sve se pojačalo,a najviše očaj.

Danas  je u americi i živi svoje snove i novu ljubav. Poslednji put kad sam je vidio imala je osmijeh razvučen preko cijeloga lica,a poslednja poruka od nje glas: "Uživam".


                                                          ŽIVOT IMA SMISAO!

On se vrtio u krug bez smisla,bez ikakvog opipljivog rezultata. Kocka,alkohol,dugovi.
Danas ne kocka,popije ponekada umjereno,život mu ima smisla,oslobodio je ogroman potencijal i dobija rezultate,dugova više nema. Radi u inostranoj kompaniji u Crnoj Gori,a ponude iz inostranstva stižu.

                                                          PODRŠKA PORODICE!

Ona je imala katastrofalan odnos sa majkom i bila je ogorčena na oca,od koga nije imala zaštitu. Bez posla i novca,sve se urušavalo.Pozajmila je pare od oca,našla posao u inostranstvu,a majka joj je bila podrška za taj put. Danas radi u inostranstvu.

                                                       LAGANO KROZ PAKAO!

Kada smo krenuli da radimo,tema je bila stres na poslu. Međutim u toku godine,razbolio se sura od kancera,žena se razboljela,majka se razboljela,dijete operisano,ujak umro. Citiracu: Nevjerovatno da sam ovako lagano prošao najgoru godinu u životu". Stres na poslu je mnogo mnogo manji.

                                                                  BEZ STRAHA!

Ona živi u Njemačkoj,svaki ulazak u automobil je pravi pako za nju,napadi panike u svakoj krivini,svakom semaforu,kružnom toku. Pila je tablete. Ovoga ljeta je došla od Njemačke do Crne Gore bez problema i prošla automobilom kroz kanjon Morače.

                                                              PUNI POTENCIJAL!

Nabrojani rezultati nijesu nikakva magija,već čišćenem energetskog polja i otklanjanjem energetskih blokada,klijenti su mijenjali stvari u svome životu,a onda su dolazili rezultati shodno njihovom punom potecijalu.

Savović Milos

Trener za razvoj ličnog potencijala,osnivač karmičkog reikija 2.0,majstor tibetanskog reikija,učitelj I
majstor kundalini reikija,peat praktičar,takođe koristi vremensko isceljenje I izučava vedski đotiš nauku o vremenu I životu. Radi individualno sa klijentima iz regiona,amerike,kanade,njemačke. 

Klijenti su doktori,psiholozi,magistri,biznismeni,sportisti I ostalima. Drzi edukacije o novcu,reikiju,stresu,ličnom razvoju.

Zakažite konsultacije na - milos.savovic91@gmail.com ili telefon +38267606688

Fb stranica
https://www.facebook.com/savovicmilosmne/
Youtube kanal
https://www.youtube.com/channel/UC5peh4zBWKX1RUl9viGdY0A?view_as=subscriber

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ŠTA JE UZROK PANDEMIJE

NEVIDLJIVE PREPREKE NA ŽIVOTNOM PUTU !