RESTART !

                                                       Pratite tok energije

Kao što možemo da vidimo cijeli svijet je stao. Stao je biznis,sport,izlasci,putovanja i sve drugo. Stanite i vi ! Sve se odvaja,Amerika od Evrope,grad od grada i mi smo po kućama. Izolujte se i vi !

Sad kad ste stali i izolovali se,zatvorite oči. Prizovite najveći strah koji imate. Gdje vam je u tijelu?
Glava,grudi,grlo,stomak,cijelo tijelo? Udahnite i izdahnite jako,pa još jednom,i još jednom.

                                               Mnogo ste jači nego što mislite

Sada kada ste umrli od straha,pođite i skuvajte kafu ili čaj ili iscijedite omiljeni sok. Puštite omiljenu  muziku. Prisjetite se šta sve imate: zdravlje,djecu,roditelje,partnera,prijatelje.

 Sada se prisjetite šta ste sve postigli u životu: škole završili,poslove koje ste obavljali,firme koje ste otvorili,novac koji ste zaradili,stanove,automobile koje ste kupili. Mnogo ste jači i sposobniji nego vam se danas čini.

                                                           Kad ponovo krene

Ovo je restart  Trenutno imamo priliku da odmorimo Psihu,duh i tijelo i da razmislimo kako drugačije kad se ovo pokene,a pokrenuće se brzo. Drugačije obavezno. Možda vam se čini da ne može u ovome trenutku?

 To je ok. Međutim postavite namjeru šta želite da promijenite,i nemojte razmišljati kako,već jednostavno krenite,korak po korak,pa neka se promjena desi i za mjesec dana,tri mjeseca,godinu,ali desice se mnogo brže nego što sad mislite.

Slučajnosti ne postoje i nemojte pokušavati zadržati staro. Preispitajte vrijednosti, Nađite vremena za sebe i najbliže,neka vam to bude cilj. Posloži će se ostalo. Neka vam glavno pitanje bude: da li je to što želite vrijedno unutrašnjeg mira?

Svijet se mijenja !

Svako dobro !

Miloš Savović

Trener za razvoj ličnog potencijala,osnivač karmičkog reikija 2.0,majstor tibetanskog reikija,učitelj I
majstor kundalini reikija,peat praktičar,takođe koristi vremensko isceljenje I izučava vedski đotiš nauku o vremenu I životu. Radi individualno sa klijentima iz regiona,amerike,kanade,njemačke. 

Klijenti su doktori,psiholozi,magistri,biznismeni,sportisti I ostalima. Drzi edukacije o novcu,reikiju,stresu,ličnom razvoju.

Zakažite konsultacije na - milos.savovic91@gmail.com ili telefon +38267606688

Fb stranica
https://www.facebook.com/savovicmilosmne/
Youtube kanal
https://www.youtube.com/channel/UC5peh4zBWKX1RUl9viGdY0A?view_as=subscriber

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ŠTA JE UZROK PANDEMIJE

REZULTATI TRETMANA

NEVIDLJIVE PREPREKE NA ŽIVOTNOM PUTU !