NEVIDLJIVE PREPREKE NA ŽIVOTNOM PUTU !

                                           ŠTA SU TO NEVIDLJIVE PREPREKE!


To su podsvjesna uvjerenja i karmički obrasci koji nas vode kroz život,kojih nismo svjesni ili ne možemo pojmiti koliko su jaki i vode nas kroz život. Obično nam prave manje ili veće izazove u životu,i potrebno je osvijestiti i promijeniti te obrasce da bi riješili izazov.

 Dosta često oni ostaju nevidljivi za čovjeka i čak  kad odluči da riješi izazov,ne ide na uzrok i dosta često  ne riješi taj izazov.

                                                                   MAJČINI STRAHOVI !

Radio sam sa klijentkinjom na strahovima od bolesti i smrti. Imala je ćerku koja je bojažljiva i preplašena u životu. Kada smo odradili tretman na majčine strahove,sjutri dan je ćerka otišla na paraglajding. Ćerka nije imala pojma da je blokiraju majčini strahovi. Mnogo smo više energetski povezani nego što možemo i pretpostaviti

                                                       BEZ ŽENE NE VALJAM NIŠTA!

Imao sam klijenta koji je pio i kockao i tako godinama u krug: Poslije određenog broja tretmana došli smo do uvjerenja da ako nema djevojku,ne valja ništa i nema smisla i svrhe. Naravno nije mogao ni da sanja da je to uvjerenje toliko jako i da upravlja njegovim neuspjesima.

To je takođe i karmička priča,jer da to nismo riješili došla bi mu djevojka koja bi mu obesmislila to uvjerenje. Sve se dešava u životu zbog nas i nije potrebna druga osoba ili neki drugi uspjeh da bi život imao smisla.

                                                            JA SAM DRUGA I SLOBODNA

Klijenkinja je imala izazov sa time što je stalno varaju partneri. Došli smo do uvjerenja da joj je sloboda prva vrijednost i toliko jaka da privlači partnere koji će je prevariti,da bi ona mogla da raskine.Bila je iznenađena ,ali je shvatila da nije ništa što se tiče njenog izgleda i ličnosti ,već posvjesnog uvjerenja.

Ovo su samo neke podsvjesne prepreke i karmički obrasci koji utiču dominantno na naš život,a da toga nismo svjesni.

Savović Milos

Trener za razvoj ličnog potencijala,osnivač karmičkog reikija 2.0,majstor tibetanskog reikija,učitelj I
majstor kundalini reikija,peat praktičar,takođe koristi vremensko isceljenje I izučava vedski đotiš nauku o vremenu I životu. Radi individualno sa klijentima iz regiona,amerike,kanade,njemačke. 

Klijenti su doktori,psiholozi,magistri,biznismeni,sportisti I ostalima. Drzi edukacije o novcu,reikiju,stresu,ličnom razvoju.

Zakažite konsultacije na - milos.savovic91@gmail.com ili telefon +38267606688

Fb stranica
https://www.facebook.com/savovicmilosmne/
Youtube kanal
https://www.youtube.com/channel/UC5peh4zBWKX1RUl9viGdY0A?view_as=subscriber


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

ŠTA JE UZROK PANDEMIJE

REZULTATI TRETMANA